Over

arne lasance

Arne Lasance

arne lasance tib tekstbegon zijn carrière in de uitgeverij, als journalist voor een managementblad. Snel daarna vervulde hij diverse uitgevers- en managementfuncties. Vanaf begin jaren ‘90 was hij corporate business consultant en projectmanager voor intranet- en internetpublishingprojecten.

In 1997 vestigde hij zich als zelfstandig adviseur, van 1998 tot 2004 was hij als consultant verbonden aan overheidsadviesbureau HEC (nu www.pblq.nl). In 2005 richtte hij met zijn echtgenote Annetta Lasance tibprojecten op, en is hij werkzaam als zelfstandig adviseur, coach, journalist, tekstschrijver en vertaler.

Hij schrijft, bewerkt en vertaalt teksten voor en van management (-adviseurs), financials, auditors en controllers, civiel ingenieurs, marketeers, HRM- en ICT professionals. Ook interviewt hij – op niveau – professionals. Voor professionals, zowel als voor leken.

Artikelen, rapporten of speeches schrijven is een kunst en een kunde. Vanzelfsprekend helpen we u graag bij het structureren en overtuigend vormgeven van uw ideeën en gedachten.

Recente opdrachtgevers zijn onder meer:

Vakmedianet,  Kluwer, KNHM, Alex van Groningen, Ricoh e.v.a.

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven